Αίθουσα Εκδηλώσεων

Στο παλιό κτίριο του σχολείου μας στον ισόγειο χώρο, βρίσκεται η αίθουσα εκδηλώσεων. Είναι μία ευρύχωρη αίθουσα η οποία περιλαμβάνει σκηνή πάνω στην οποία τοποθετούνται διάφορα σκηνικά ανάλογα με την εκδήλωση που πραγματοποιείται.

Οι σχολικές γιορτές όπως για παράδειγμα της 28ης Οκτωβρίου, της 25ης Μαρτίου κλπ. καθώς και η παρουσίαση διαφόρων πολιτιστικών προγραμμάτων που πραγματοποιούνται όλο το χρόνο διεξάγονται όλο το χρόνο διεξάγονται στο χώρο αυτό.

Επίσης, η αίθουσα εκδηλώσεων, μετά τη λήξη του ωρολόγιου σχολικού προγράμματος, λειτουργεί ως χώρος σίτισης για τα παιδιά που συμμετέχουν στο ολοήμερο πρόγραμμα του σχολείου.

 

 

 

Αξίζει να αναφερθεί ότι στο χώρο αυτό, κατά τακτά χρονικά διαστήματα, ο σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας πραγματοποιεί ποικίλες εκδηλώσεις με θέματα παιδαγωγικού περιεχομένου και ομιλητές καταρτισμένους πάνω σ? αυτά.

Ωστόσο, τα τελευταία χρόνια, λόγω της αύξησης του αριθμού των μαθητών, η εν λόγω αίθουσα χρησιμοποιείται και για τη στέγαση των μαθητών διαφόρων τμημάτων ανά χρονιά.